#Кіберджура і нові виклики безпеці: модель реагування

В Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України в Києві під час міжвідомчого науково-практичного круглого столу 9 червня 2021 року, який присвячений стратегічним комунікаціям у системі оборони України та міжнародному військовому співробітництву, учасники із цікавістю  вислухали доповідь  віце-президента Міжнародної академії геоінформатики Івана Галенка про Кіберджуру — інноваційну платформу трансформації горизонтальних комунікацій молоді у стратегічні комунікації країн-союзників.

Організатором заходу став Директорат інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міноборони, а серед його учасників — представники Місії України при НАТО, Центру інформації та документації НАТО, Міноборони, ЗС України, національних військових вишів та закладів військової освіти ВНЗ тощо.

З повідомлення АрміїІнформ  важко зрозуміти гостроту та складність дискусії щодо стратегічних комунікацій і чому Запоербрик скопіював організаційно-штатну структуру реформованих підрозділів згаданого вище директорату і не тільки це краде. Також, на нашу думку, не була достатньо глибокою дискусієя щодо концепта НАТО "стратегічні комунікації" та концепта США "синхронізація зусиль". Але для Кіберджури участь в таких комунікаціях - це новий рівень розвитку. І саме затверджена Головнокомандувачем збройних сил України "Доктрина зі стратегічних комунікацій" має бути одним з головних керівних документів Кіберджури.

Долучаємося! #Кіберджура в соціальній мережі:  https://www.facebook.com/cyberdjura   Інформаційний спонсор проекту студія «ТБ-7 продакшн»: https://tv7.studio/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ШЕВРОНИ, ЯКІ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!

#Андрофаги

Ідіотократія: скільки років залишилося до перемоги дурості?